00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

турніри

fon   27 лютого на факультеті інформатика відбувся онлайн турнір по CS:GO, в якому брали участь студенти з різних факультетів.

   Турнір проходив досить довго, але не менш захоплююче и напружено.

   В решті-решт перемога дісталася команді "rehabilitologis", з чим ми їх вітаємо.

   Ми хочемо висловити велику вдячність кожному учаснику, хто брав участь у турнірі. Також хочемо подякувати Грозю Іллі, студенту 31ІПЗ, який допоміг організувати турнір та був його адміністратором.

   В подальшому часі, на нашому факультеті планується провести такі турніри ще не раз. Тому, якщо у вас виникло бажання взяти участь у турнір по CS:GO, чекайте новину про набір вже в наступному році.

shah turnir   14 грудня на факультеті інформатика відбувся шаховий онлайн турнір, в якому брали участь студенти з інших факультетів.
  Бої були дуже важкими і захоплюючими, в ході яких у фінал пройшли Невмержицький Дмитро та Самусенко Петро Федорович. Цей напружений бій, учасники могли спостерігати особисто в прямому ефірі.
  Велику вдячність ми хочемо висловити кожному учаснику, а також експерту нашого факультету і переможцю - Самусенку Петру Федоровичу.
   В подальшому часі, на нашому факультеті планується провести такі турніри ще не раз. Тому, якщо у вас виникло бажання взяти участь у шаховому турнірі, чекайте новину про набір вже в наступному семестрі.

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід