00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

події

vv2   1 квітня на факультеті інформатика студенти грали в онлайн-ігри The Jackbox Party Pack 4-6. 

   Студенти були у захваті від таких досить незвичних ігор і попроходили майже всі ігри у кожному "паку".
   Ми хочемо висловити велику подяку кожному учаснику, хто приєднався та спробував пограти. Також хочемо подякувати Ященко Віталію, студенту 11ІПЗ, який допоміг організувати та провів ці онлайн-ігри.

pol aka

    28 березня Студпарламент на факультеті провів другий англійський кіно-вечір, на якому студенти дивилися досить старе, але не менш цікаве кіно "Поліцейська академія" ("Police Academy").

   Студенти були у захваті і з залюбки після перегляду поділитися своїми враженнями та відповіли на декілька запитань. І тому, виходячи з опитування, наступний фільм буде на один рівень вище.

   Всім дуже дякуємо, що приєднались до перегляду.

zk

 

   Напередодні 8 березня Студпарламент на факультеті провів кіно-вечір, на якому студенти дивилися фільм "Зелена книга". До перегляду приєдналось усі бажаючі, і усім присутнім було цікаво дивитися таку незвичну біографічну комедію. У кінці всі поділилися своїми враженнями. 

   Всім дуже дякуємо, що Ви приєднались до перегляду і ділитесь своїми враженнями.

02   21 лютого Студпарламент на факультеті провів перший англійський кіно-вечір, на якому студенти дивилися кіно "Гаррі Поттер і філософський камінь" ("Harry Potter and The Sorcerer's Stone"). У кінці студентам потрібно було на англійській мові поділитися своїми враженнями та відповісти на декілька запитань.

   Всім дуже дякуємо, що приєднались до перегляду.

01   Напередодні дня закоханих Студпарламент на факультеті провів кіно-вечір, на якому студенти дивилися виключно романтичний фільм. Вибір припав на фільм "Стажер", який досить складно назвати романтичним. Але це не завадило студентам із задоволенням дивитися його разом зі своїми коханими і у доброму гуморі зустріти 14 лютого.

zhadatyvse

 

8 січня Студпарламент на факультеті провів кіно-вечір, на якому студенти дивилися кіно "Згадати все". До перегляду приедналось не багато людей, але вони змогли розвіятися перед прийдешніми іспитами. У кінці всі поділилися своїми враженнями та очікуванням нового фільму в наступному місяці.
Всім дуже дякуємо, що Ви приєднались до перегляду і ділитесь своїми враженнями.

1vdomaholhofa

28 грудня відбувся святковий новорічний вечір, в якому провели вікторини на такі тематики: аніме, фільми, ігри. В яких брали участь по 4 людини. Завдання були незвичными, і тому дуже складними, в деяких навіть глядачі не могли допомогти нашим учасникам.
Але переможцями наших вікторин стали:
- Аніме: Чуприна Владислав
- Фільми: Магда Матвій
- Ігри: Ященко Віталій
Потім всі присутні пішли грати в Among Us, де також дуже класно провели час.
29 грудня ми переглядали два фільма: Один вдома і Голгофа. Присутніх було приблизно 30 людей, які чудово провели час.

nedotor

  18 грудня Студпарламент на факультеті провів кіно-вечір, на якому студенти дивилися кіно "Недоторкані" ("1+1"). До перегляду приедналось не багато людей, але усім присутнім було цікаво дивитися такий чуйний фільм. У кінці всі поділилися своїми враженнями та побажанням на далі проводити такі кіно-вечори
    Всім дуже дякуємо, що Ви приєднались до перегляду і ділитесь своїми враженнями.

ilu obm

   4 грудня Студпарламент на факультеті провів кіно-вечір, на якому дивилися кіно "Ілюзія Обману". Всім дуже сподобався такий формат перегляду. Тому було прийнято рішення про подальше проведення таких кіно-вечорів.
   Всім дуже дякуємо за те, що приєднались до перегляду і підтримали ідею на проведення перегляду фільмів.

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід