00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Шановні абітурієнти та гості нашого сайту! Ви маєте можливість оглянути навчальні аудиторії нашого факультету. Запрошуємо навчатись на факультеті інформатики! Аудиторії:  340   339   1.51   1.51a   1.14   227   228   229

Telegram канал, оперативні новини з сайту факультету (БОТ) <<<Subscribe>>>.           Telegram канал, важливі оголошення студентам від деканату ФІ <<<Subscride>>>

   

23544   Відповідно до наказу ректора №187-П від 11 березня 2020 року на факультетах університету навчання студентів денної форми переводиться на дистанційну форму навчання. Факультет інформатики першим серед інших факультетів здійснив переведення.
   Уже 12 березня 2020 року декан факультету провів нараду з секретарями кафедр, на якій були обговорені організаційні моменти переведення. Деканом було видано розпорядження №14. Особливих проблем у процесі переведення на факультеті не виникло : факультет давно (з 2013 року) застосовує змішану технологію навчання («blended learning»), усі викладачі мають розроблені і апробовані впродовж багатьох років повноцінні дистанційні курси у LMS MOODLE. Робота додалась у частині внесення змін у документації. Для студентів створено Інтернет-доступ до віртуального навчального середовища – інтерактивний електронний розклад https://ei.npu.edu.ua/Client/Client/?fi. Це наша власна програмна розробка. Основною формою проведення занять на спеціальностях бакалаврату і магістратури є off-line- форма.


   Велику організаційну роботу виконала кафедра Інноваційних технологій викладання загальноосвітніх дисциплін (завідувач Ніколаєва Н.Г.) для слухачів навчально-підготовчого відділення. З громадянами України, які роз’їхались по домівках, деякі викладачі працюють через програми Viber, Skype,Zoom. А також off-line надсилають завдання і отримують відповіді на електронну пошту.
Для іноземних слухачів навчально-підготовчого відділення (а їх 66 осіб!) проводяться on-line-уроки з використанням платформи WeChat (див. розклад занять).

78765435

   Викладачі для проведення таких занять підготували унікальні навчальні матеріали.
   Велику організаційну роботу з іноземними слухачами проводить завідувач відділення Кирковська Оксана.
   Шановні викладачі!
   Звичайно, найбільше запитань у викладачів виникає з приводу організаційних питань, які знаходяться в компетенції навчально-методичної частини університету. Наприклад, щодо вказівки преслужби університету, яка опублікована на сайті університету ( https://npu.edu.ua/novyny/oholoshennia/zahalnounivesytetski/dystantsiine-navchannia-v-npu#) про «щотижневий моніторинг дистанційної активності викладачів факультетів» та про те, що «викладачі факультетів мають здійснювати обов'язкове внесення усіх проведених дистанційних пар в Електронний журнал nmu.npu.edu.ua ПС-журнал успішності - WEB (для викладачів)».
   Відповіді на деякі Ваші запитання можна знайти у коментарях заступниці Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій, які опубліковано на сайті (https://naurok.com.ua/post/uchitelyam-ne-potribno-vesti-klasniy-zhurnal-ale-vid-nih-mozhut-vimagati-zviti) 22 березня 2020 року. Наведу деякі тези з виступу заступниці міністра освіти:

1. Карантин вніс свої корективи у роботу педагогів, тож зараз необхідно підлаштовуватися під дистанційний режим роботи.
2. Учителі (викладачі) не мають вести класний журнал під час карантину.
3. Учителі можуть вести облік завдань, які вони дають учням.
4. Від учителів можуть вимагати звіти.
5. Усі заклади освіти мають видати накази про гнучкий графік роботи.
6. Перевірка присутності педагогів на робочих місцях є неприпустимою.

24 березня 2020 року

Декан факультету

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід