00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Новини та оголошення  

   

Працевлаштування  

   

      Щорічно в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова серед кращих студентів університету всіх форм фінансування, які не отримували раніше іменних стипендій, відбувається конкурс на отримання стипендії Міжнародного благодійного фонду імені М.П. Драгоманова та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці Чорнобиля»».
      За підсумками таємного голосування та рішення Комісії з визначення переможця учасники конкурсу на отримання стипендій у кожній номінації будуть відзначені:

  • за І місце – Сертифікатом стипендіата та стипендією у розмірі 300 грн. із коштів відповідного благодійного фонду, яка призначається відповідно до результатів літньої екзаменаційної сесії і встановлюється на навчальний рік;
  • за ІІ місце – Дипломом;
  • за ІІІ місце – Дипломом.

     Голосування проходитиме на засіданні Студентської Ради університету за участі керівників відповідного структурного відділу та претендентів на стипендіюз 15 по 25 жовтня 2014 р. З 1 листопада 2014 р. буде призначено засідання Комісії з визначення переможця.

    В 2014-2015 н.р. претендентами від Інституту інформатики для участі в конкурсі на отримання стипендій від Міжнародного благодійного фонду імені М. П. Драгоманова кращим студентам університету стали:

 

    • студентка 31 ІА групи Конофольська Вікторія у номінації за відмінні успіхи у навчанні (середній бал успішності за результатами літньої сесії 2013-2014 н. р. становить 93,1 бали за 100-бальною шкалою оцінювання);

  • студент 51 ІАм групи Назарець Роман у номінації за творчі досягнення (в червні 2014 р. став одним з переможців ІV загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу «Подарунок для мами», присвяченого Дню матері, отримав диплом ІІІ ступеня за номінацією «літературні твори» з авторським віршем.).

    Претендентами від Інституту інформатики для участі в конкурсі на отримання стипендій від Міжнародного благодійного фонду імені М. П. Драгоманова та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці Чорнобиля»» кращим студентам університету стали:

  • студентка 51 ІАм групи Танська Світлана у номінації за відмінні успіхи у навчанні (навчальний рейтинг за весь період навчання – 92 бали за 100-бальною шкалою оцінювання);

  • студентка 51 ІЕс групи Прищепа Наталія у номінації за активну участь громадському житті університету (найкраща староста 4-го курсу інституту в 2013-2004 н.р., два роки займала посаду заступника голови Студентської ради Інституту інформатики та профорга групи).

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід