00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Новини та оголошення  

   

Працевлаштування  

   

 

wq01

     16 жовтня 2014 року відбувся студентський квест Інституту інформатики.

 

   Першочергово учасникам провели інструктаж, пояснюючи особливості цієї гри. Квест – це командне змагання з елементами спортивного орієнтування та логічного мислення. Головне завдання полягає у тому, щоб якнайшвидше дістатися фінішу. Проте рухатись необхідно від точки до точки (чекпоінти), вирішуючи при цьому логічні завдання, розгадуючи загадки або ребуси. В обов’язковому порядку команди мали відшукати дев’ять точок.wq02  Отримавши у внутрішньому дворику центрального корпусу університету необхідну інформацію та заручившись підтримкою вболівальників, команди розпочали квест. Під час гри студенти проявили свою витривалість та спритність. Комунікативні навики знадобилися учасникам під час спілкування з перехожими, які допомагали зорієнтуватися на місцевості та дістатись до потрібної станції.
   Координатори виконали свою роботу на точках відмінно.
  Координатори в центральному корпусі під час всього квесту також не покладали рук: за перебігом гри в аудиторії 340 інституту слідкували вболівальники через миттєво опубліковані фотозвіти на одному з соціальних сервісів.

wq03

З фінішу стартували п’ять команд:

команда «3,14»

(11 ПІ група)

wq04
 

команда «КАТАНА»

(11 І група)
 wq05
 

команда «КАКАДУ»

(11 І група)

 wq06
 

команда «СИНХРОФАЗАТРОН»

(11 І група)

 wq07
 

команда «ЕПІЦЕНТР»

(22 І група)

 wq08

    Кожне нове завдання додавало азарт командам. Не дивлячись на втому, учасники пришвидшували свій рух і намагалися не пропускати суперників вперед.
    Через три години фінішна пряма зустрічала тріумфаторів квесту – команду «Какаду» (11 І група), яка по дорозі ще встигла підкріпитись в McDonald's. Команда була відзначена дипломом та отримала приз – подарунковий сертифікат на гру в боулінг!

 wq09

 

Склад команди:
Володимир Климчук (капітан),
Вадим Дзюба,
Іоан Зелевський.

Вітаємо!!!

    Учасники спортивно-логічної гри отримали дипломи та солодкі подарунки. Першокурсники відкрили для себе чимало цікавого й нового.

    Велику подяку висловлюємо нашим організаторам та координаторам: Вікторіїї Ломовій (31 ІА група), Анні Білецькій (31 ІА група), Анні Вороній (11 І група), Антону Хуснутдінову (51 ІАм група), Роману Назарцю (51 ІАм група), Роману Крушановському (11 І група), Роману Селезню (11 І група), Євгену Тулиголовцю (31 ІА група), Руслану Сорокіну (31 ІА група), Володимиру Карлашу (31 ІА група).
    За гарний та позитивний настрій до, після та під час квесту учасники вдячні саме їм. Ці хлопці та дівчата витратили море енергії, сил та часу.

    Директор Інституту інформатики Кудін А.П. підкреслив: «Дозвілля студентів є досить важливим напрямом у нашій роботі, дирекція інституту завжди підтримує заняття спортом, активний спосіб життя студентів, який неодмінно пов'язаний з рухом, енергією, емоціями, командною згуртованістю. Квест став лише початком запланованих заходів для студентів Інституту інформатики, 17 жовтня на студентів очікує початок традиційного турніру на Кубок директора Інституту інформатики з міні-футболу – 2014».

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід