00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Новини та оголошення  

   

Працевлаштування  

   

1. Загальні положення
1.1. Наукове студентське товариство Інституту інформатики Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (далі НСТ) – співтовариство студентів, що навчаються за всіма формами навчання.
1.2. Рада НСТ – керівний орган Наукового студентського товариства, створена при дирекції Інституту. У своїй роботі Рада НСТ керується планами дирекції, затвердженими заступником директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків.
1.3. Діяльність Ради НСТ здійснюється відповідно до Статуту НПУ імені М.П. Драгоманова, Положення про Інститут інформатики і цього Положення.
1.4. Голова Ради НСТ затверджується рішенням Вченої Ради Інституту інформатики за поданням заступника директора інституту з наукової роботи і міжнародних зв’язків строком на 2 роки.
1.5. Рада НСТ зобов'язана зберігати такі документи:
1.5.1. Положення про Раду НСТ, доповнення і зміни до нього, як зареєстровані, так і не зареєстровані в установленому порядку.
1.5.2. Внутрішні документи Ради НСТ, затверджені Вченою Радою або директором Інституту інформатики.
1.6. Поправки і зміни до цього Положення можуть вноситися за рішенням Вченої Ради Інституту інформатики.
2. Цілі і завдання Ради НСТ.
2.1. Метою Ради НСТ є допомога студентам в самостійному науковому по-шуку і організаційне забезпечення їх наукової роботи.
2.2. Завданнями Ради НСТ є:
2.2.1. Залучення студентів до участі в роботі з пріоритетних напрямів наукових досліджень Інституту інформатики.
2.2.2. Організація і координація роботи студентів з пріоритетних напрямів наукових досліджень Інституту інформатики.
2.2.3. Своєчасне інформування студентів про заплановані наукові заходи – про конференції, семінари, конкурси, олімпіади, засідання гуртків, школи молодих економістів тощо і про можливості участі в них.
2.2.4. Організація участі студентів в запланованих наукових заходах – в конференціях, семінарах, конкурсах, олімпіадах, засіданнях гуртків, школах молодих економістів і т.д.
2.2.5. Участь у підготовці і проведенні щорічного конкурсу кращих наукових робіт студентів;
2.2.6. Участь в підготовці і проведенні секцій «Інформатика» та «Економічна теорія» щорічної наукової конференції молодих учених НПУ імені М.П. Драгоманова;
2.2.7. Участь в підготовці і проведенні студентських секцій на наукових конференціях, що проводяться Інститутом інформатики;
2.2.8. Підготовка до видання збірок наукових статей студентів;
2.2.9. Сприяння студентам в публікаціях їх наукових робіт у спеціалізованих наукових виданнях;
2.2.10. Активна взаємодія зі структурними підрозділами НПУ імені М.П. Драгоманова в рамках діяльності Ради НСТ;
2.2.11. Співпраця з Радами НСТ та іншими студентськими науковими організаціями вищих навчальних закладів України і зарубіжних країн з метою спільної наукової діяльності та обміну досвідом;
2.2.12. Виявлення талановитих студентів у вищих навчальних закладах України та інших країн; організація їх участі в роботі з пріоритетних напрямів наукових досліджень Інституту інформатики.
2.2.13. Висвітлення діяльності Ради НСТ в засобах масової інформації та Internet.

3. Структура і діяльність Ради НСТ
3.1. Правління Ради НСТ (далі Правління) – основний керівний орган Ради НСТ Інституту інформатики в перервах між засіданнями Ради НСТ. Правління Ради НСТ складається з Голови, заступника голови, завідувачів відділами і секторами відділів.
3.2. До складу Ради НСТ входять такі відділи:
3.2.1. Відділ організації науково-дослідної роботи студентів в Інституті інформатики. До складу відділу входять сектори:
3.2.1.1. Сектор зв'язків із студентською громадськістю університету та іншими студентськими громадськими об'єднаннями вишів України.
3.2.1.2. Сектор зв'язків із студентською громадськістю та іншими студентськими громадськими об'єднаннями вишів СНД і світу.
3.2.2. Редакційно-видавничий відділ. До складу відділу входять сектори:
3.2.2.1. Сектор з підготовки збірок наукових статей студентів та інших наукових видань;
3.2.2.2. Сектор з організації роботи сайту НСТ в Інтернеті, студентської газети, адміністративно-господарських питань тощо.
3.3. За необхідності Правління Ради НСТ може формувати органи, що постійно діють, для виконання конкретних завдань, що відповідають цілям і завданням Ради НСТ, для чого Правління Ради НСТ може залучати відповідних фахівців.
3.4. Рада проводить засідання не рідше за 2 рази на рік;
3.4.1. Рішення Ради НСТ вважається прийнятим, якщо за ухвалення рі-шення проголосували більшість присутніх членів Ради НСТ. Голосування вважається дійсним, за наявності не менше половини членів Ради НСТ.

4. Порядок формування Ради НСТ
4.1. Членами Ради НСТ можуть стати студенти Інституту інформатики. Членство в Раді НСТ є добровільним. Висунення в члени Ради НСТ здійснюється на основі особистої заяви студента, рекомендації відповідної кафедри Інституту і результатів співбесіди із заступником директора Інституту інформатики з наукової роботи та міжнародних зв’язків.
4.1.2. Голова Ради НСТ у разі закінчення терміну навчання має можливість дострокового складання з себе повноважень Голови Ради або збереження таких до закінчення терміну повноважень, за узгодженням із заступником директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків.
4.1.3. У разі дострокового складання Головою Ради НСТ з себе повноважень за поданням заступника директора Інституту інформатики з наукової роботи та міжнародних зв’язків Вчена Рада Інституту на найближчому засіданні затверджує кандидатуру нового Голови Ради строком на 2 роки.
4.2. Голова Ради НСТ з числа членів Ради НСТ за узгодженням заступника директора Інституту інформатики з наукової роботи та міжнародних зв’язків призначає заступника голови Ради НСТ і завідувачів відділами Ради НСТ.
4.3. Голова Ради НСТ за поданням завідувачів відділами і узгодженням із заступника директора Інституту інформатики з наукової роботи та міжнародних зв’язків затверджує завідувачів секторами відділів Ради НСТ.
4.4. Членами Ради НСТ можуть бути тимчасово кооптовані нові члени;
4.5. Діяльність Голови Ради НСТ може бути припинена у випадку:
4.5.1. Добровільного складання з себе повноважень;
4.5.2. Рішення Вченої Ради Інституту;
4.5.3. Закінчення терміну навчання.
4.6. Членство в Раді НСТ припиняється у випадку:
4.6.1. Добровільного виходу з числа членів Ради НСТ;
4.6.2. Виключення з числа членів Ради НСТ за рішенням Ради НСТ;
4.6.3. Закінчення терміну навчання.

5. Права та обов'язки членів Ради НСТ
5.1. Члени Ради НСТ мають право:
5.1.1. Оперативно отримувати всю інформацію, що є у розпорядженні Ради НСТ;
5.1.2. Бути призначеними до керівних органів Ради НСТ;
5.1.3. Пропонувати до розгляду на засіданнях Ради НСТ ідеї і проекти, що стосуються організації роботи Ради НСТ;
5.2. Члени Ради НСТ зобов'язані:
5.2.1. Дотримуватися цього Положення;
5.2.2. Брати участь в діяльності Ради НСТ і виконувати свої функціональні обов'язки, сприяючи розвитку Ради НСТ;
5.2.3. Координувати роботу Ради НСТ з науковими підрозділами Інституту інформатики.
5.2.4. Брати участь у роботі наукових конференцій, конкурсів та інших наукових заходів, організованих Радою НСТ.
5.2.5.Давати пропозиції дирекції Інституту щодо відзначення кращих студентів-науковців премією Директора Інституту, грамотами тощо.

 

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід