00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

феофанияНайкращий спосіб знайомства між студентами першого курсу навчання це зустріч на природі. Такий спосіб спілкування обрали наші студенти спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика), 126 Інформаційні системи і технології та 122 Комп'ютерні науки разом з куратором Нестеровою Оленою Дмитрівною і відвідали у вихідні дні пам'ятку садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення Парк «Феофанія». На сьогоднішній день цей парк є наймолодшим та найперспективнішим місцем відпочинку для киян та гостей міста. Парк входить до складу природно - заповідного фонду України, який є складовою частиною світової системи природних територій та об'єктів, що перебувають під особливою охороною. Опікується цими землями державна установа ДУ «Інститут еволюційної екології НАН України».
Головною метою його створення є збереження та використання в естетичних, виховних, наукових, природоохоронних та оздоровчих цілях найбільш визначних зразків паркового будівництва.

Унікальною особливістю, яка вирізняє парк «Феофанія» з-поміж інших є гармонійне поєднання нерукотворних шедеврів первозданної природи із сучасним мистецтвом ландшафтного дизайну на фоні духовної величі Свято-Пантелеймонівського Собору. Ця місцевість несе енергетику своєї багатовікової історії, насиченої багатьма культовими подіями і являє собою унікальне культурно-природне утворення із потенційними функціями оздоровлення, рекреації, туристичного тяжіння та релігійного центру.

Наші студенти мали можливість поринути в атмосферу цілковитого спокою, де можна нескінченно насолоджуватись живописними пейзажами, забувши про усі буденні проблеми та негаразди. Сподіваємось, що такі зустрічі сприятимуть формуванню доброзичливого та дружнього ставлення в Нашому прекрасному колективі. Дякуємо всім, хто взяв активну участь у культурному заході та запрошуємо Всіх студентів до активного спілкування на природі.

Деканат факультету інформатики

 

феофания1

феофания2

феофания3

феофания4

феофания5

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід