00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

1 1  Міністерство освіти і науки України повідомляє про проведення в Україні масштабної наукової конференції "Falling Walls Lab" та просить поширити інформацію про захід серед студентів та науковців.

  Falling Walls Lab - це новий міждисциплінарний формат конференцій для молодих геніїв зі всього світу, що дає чудову можливість молодим вченим і фахівцям представити свої ідеї, науково-дослідні проекти та ініціативи.

 

  Під час конференції конкурсанти повинні представити свою ідею у будь-якій науковій, громадській, виробничій або бізнес-сфері за 3 хвилини та за допомогою 3 слайдів презентації.

  Falling Walls Lab Kyiv відбудеться 17 вересня 2015 року на базі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конференція є повністю англомовною.

 Всі бажаючі прийняти участь у конференції, представивши свої ідеї, повинні подати заявку онлайн: http://falling-walls.com/lab/apply 

  За додатковою інформацією просимо звертатися: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід